Με Porsche Cayenne, Μercedes και πάντα… φιμέ τζάμια ο πατήρ Αντώνιος: Πόσα χρήματα εισέπραξε από δωρεές την τελευταία τετραετία

Με Porsche Cayenne, Μercedes και πάντα… φιμέ τζάμια ο πατήρ Αντώνιος: Πόσα χρήματα εισέπραξε από δωρεές την τελευταία τετραετία

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς «ανοίγουν τα στόματα» και παράλληλα προχωρά ο οικονομικός έλεγχος της ΜΚΟ.

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που προκύπτουν από τον οικονομικό έλεγχο της «Κιβωτού» και φανερώνουν «γεμάτα» ταμεία, παρότι η ΜΚΟ δεν έπαψε να ζητά συνεχώς δωρεές, κάνοντας μάλιστα λόγο για ελλείψεις στην κάλυψη αναγκών όπως η στέγαση, η θέρμανση και άλλες ανάγκες των δομών.


Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα δεδομένα κάνουν λόγο για δωρεές ύψους 27,7 εκατ. ευρώ την περίοδο 2017 – 2021.

Είναι χαρακτητιστικό δε πως η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση μόλις 100.000 ευρώ την ίδια τετραετία, ενώ ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς ήταν μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες, πετρελαιοβιομηχανίες και μεγάλες εταιρίες τροφίμων.

Άλλαζε τα πολυτελή αυτοκινητά και χρησιμοποιούσε σοφέρ ο πατήρ Αντώνιος

Την ίδια ώρα, εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιγράφουν πως ο πατήρ Αντώνιος οδηγούσε κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και η πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.


Ερχόντουσαν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια.

Μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάζεται στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον βλέπουν να κατευθύνεται σε σημείο που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.


Όταν αποβιβάστηκαν (…) μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes αυτός, με σκούρα τζάμια για να μη φαίνεται με οδηγό.

Σημειώνεται πως στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης. Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα, είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή Άρθρου www.dikaiologitika.gr

Comments are closed.