Με ποια ιδιότητα βρέθηκε στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γκρίνμπεργκ στη ΔΕΘ;

Με ποια ιδιότητα βρέθηκε στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γκρίνμπεργκ στη ΔΕΘ;

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Ως «παλιός γνώριμος» του πρωθυπουργού πλασαρίστηκε ο γνωστός σύμβουλος πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής, Σταν Γκρίνμπεργκ, που βρέθηκε στην πρωθυπουργική αποστολή για Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. «Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ως «παλιός γνώριμος» του πρωθυπουργού πλασαρίστηκε ο γνωστός σύμβουλος πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής, Σταν Γκρίνμπεργκ, που βρέθηκε στην πρωθυπουργική αποστολή για Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Είναι παλιός γνώριμος και συνομιλητής του πρωθυπουργού από τα παλιά» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά από σχετικό ερώτημα (Documento) που υποβλήθηκε στο μπρίφινγκ .

O Γ. Οικονόμου, σπεύδοντας να προλάβει περαιτέρω αντιδράσεις, ανέφερε πως ο κ. Γκρίνμπεργκ βρέθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού αμισθί. «Δεν πληρώνεται από πουθενά» είπε χαρακτηριστικά.

Και η ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά ”φίλος του από παλιά” και μάλιστα ”δεν πληρώνεται από πουθενά” αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ρωτά:

«Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες».

► Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας είχε εμπλακεί την πολιτική στρατηγική των εκλογών του 2019. Μήπως σηματοδοτεί κάτι η εκ νέου η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου συμβούλου;  

 

Πηγή Άρθρου www.efsyn.gr

Comments are closed.