Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: 3 δολοφονίες στο Διαφάνι, θα γίνει χαμός

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: 3 δολοφονίες στο Διαφάνι, θα γίνει χαμός

Η Ελένη Καρακάση κάνει το δικό της spoiler για τις «Άγριες μέλισσες» και τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Την Ελένη Καρακάση, την αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά του ΑΝΤ1, έδωσε ένα ενδιαφέρον spoiler για το Διαφάνι, αλλά και αναφέρθηκε στον εκρηκτικό χαρακτήρα της που όπως παραδέχτηκε έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της στον χώρο. «Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”» είπε η Ελένη Καρακάση.

«Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις Άγριες Μέλισσες για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές» είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Καρακάση: «Ήμουν 49 κιλά, με κοιτούσα στον καθρέφτη και με έβλεπα χοντρή»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε παρά να ρωτήσει και για το τέλος της δεύτερης σεζόν των «Άγριων Μελισσών». Η «Ρίζω» ενθουσιάστηκε και αν και δεν είναι υπέρ των spoiler είπε στον παρουσιαστή: «Τρεις δολοφονίες θα συμβούν στο Διαφάνι.Το τι έχει να γίνει, το σενάριο είναι τρέλα. Θα γίνει χαμός. Ό,τι διαβάζω στα σενάρια είναι για εγκεφαλικό!».

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για τους έρωτες και τους χωρισμούς που αναμένονται η Ελένη Καρακάση είπε ότι δεν θα δούμε νέους έρωτες και ότι τα «ζευγάρια» θα μείνουν πάνω κάτω όπως τα ξέρουμε: «Οι χωρισμένοι και οι δεσμευμένοι θα παραμείνουν ως έχουν». Βέβαια η ηθοποιός είπε ότι οι σχέσεις θα μείνουν ως έχουν, αλλά ότι δεν έχει διαβάσει το σενάριο μέχρι το τέλος και δεν μπορεί να ξέρει τι έχουν σκεφτεί οι ταλαντούχοι σεναριογράφοι της σειράς.

Η Ελένη Καρακάση εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στο πολυπόθητο άνοιγμα των θεάτρων, αλλά και στην ελπίδα που έχουν προσφέρει στον πληθυσμό οι εμβολιασμοί.

Αναφορικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς και σύμφωνα με δημοσίευμα του MyTV και spoiler, ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου και ο Νικηφόρος μαθαίνει τι έχει γίνει το μοιραίο βράδυ. Η αστυνομία πιέζει την Ανέτ να καταθέσει την αλήθεια για τον θάνατο του Θέμελη, ενώ η Πηνελόπη κάνει μία μαρτυρία σοκ στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Καρακάση: Η Ρίζω από τις «Άγριες Μέλισσες» και η τρίτη σεζόν της σειράς

Δείτε περισσότερα

Comments are closed.