Δεν άφησαν να ολοκληρώσουμε το Booth

Δεν άφησαν να ολοκληρώσουμε το Booth

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο κόψιμο της εκπομπής Booth, στην οποία συμμετείχε.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαίρομαι που με εμπιστεύονται άνθρωποι που δημιουργούν ωραία πράγματα. Το έμαθα πολύ τελευταία ότι κόβεται το Booth. Ήταν μεγάλο κέρδος και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί καταφέραμε να φέρουμε στη μεσημεριανή ζώνη μια άλλη γεύση. Γι’ αυτό και στεναχωρήθηκα. Δεν μας άφησαν να το ολοκληρώσουμε. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό και για ποιον λόγο. Το μέτρο είναι τα νούμερα. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα ελάχιστα αυτά μηχανάκια ορίζουν το ποιόν μου ή το ταλέντο μου. Έπαιρνα ένα feedback από διάφορους ανθρώπους, μόνο καλά λόγια. Δεν γνωρίζω καν γιατί κόπηκε η εκπομπή, δεν υπήρχε ενημέρωση ότι φταίνε τα νούμερα. Μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εκπομπής ότι ήταν μια απόφαση του καναλιού».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Δεν είμαστε έτοιμες να το αφήσουμε, είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε. Ξυπνούσα το πρωί και πήγαινα πάρα πολύ χαρούμενη στη δουλειά μου. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση. Υπήρξε μια αρμονία υπέροχη. Συζητάμε διάφορες εκδοχές -όχι απαραίτητα με το κανάλι- το συζητάμε με την παραγωγή και με τον Νίκο (Κοκλώνη), τον υπέροχο. Το σίγουρο είναι ότι θέλει να βρει τον τρόπο. Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά προσωπικά αλλά από τις λίγες φορές που του έχω μιλήσει στο τηλέφωνο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όταν θέλει κάτι έχει τον τρόπο. Οπότε θεωρώ ότι δεν θα το αφήσει έτσι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.Δείτε περισσότερα

Comments are closed.