Χριστούγεννα στη Σκωτία με μαζί με γνωστό ηθοποιό

Χριστούγεννα στη Σκωτία με μαζί με γνωστό ηθοποιό

Η Σοφία Χαρμαντά πρόκειται να κάνει Χριστούγεννα στη Σκωτία, καθώς θα είναι στο πλευρό γνωστού αστέρα του Χόλιγουντ.

Η Σοφία Χαρμαντά θα κάνει φέτος Χριστούγεννα στο Λονδίνο και την Σκωτία, ενώ δεν πρόκειται να είναι μόνη, καθώς θα περάσει τις γιορτές παρέα με γνωστό ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, θα κάνει Χριστούγεννα μαζί με τον σύντροφό της, Τζέραλντ Μπάτλερ.

«Επέλεξαν την Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media, ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και επικίνδυνη. Όταν χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, δεν είναι ωραίο να μιλάς για την προσωπική σου ευτυχία. Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία», εξηγεί στην εφημερίδα στενή φίλη του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται, πως η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραλτν Μπάτλερ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ πριν τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα.

Ο διάσημος ηθοποιός ήτη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Παρόλα αυτά, εκείνος διατηρούσε σχέση με τη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία χώρισε για ένα διάστημα, επανασυνδέθηκε, για να έρθει στη συνέχεια ο οριστικός χωρισμός. Από τότε, η Σοφία είναι στο πλευρό του.Δείτε περισσότερα

Comments are closed.