Αυτή είναι η νέα εκπομπή του σταθμού – Newsbeast

Αυτή είναι η νέα εκπομπή του σταθμού – Newsbeast

Μια νέα καθημερινή εκπομπή ξεκινάει στο Mega από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και στο τιμόνι της θα βρεθούν η Αθηναϊδα Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Η νέα αυτή δημοσιογραφική εκπομπή φιλοδοξεί να προκαλέσει… μίνι καύσωνα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η Αθηναΐδα Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος «με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις “διαβάζουν” αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας».

Η ανακοίνωση του Mega

Οι εξελίξεις τρέχουν… και αναμένεται… επέλαση του «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ» στο MEGA. Μια δημοσιογραφική εκπομπή μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ; Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος εξετάζουν λεπτομερώς το θέμα.

Ο «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» ,το νέο μαγκαζίνο του MEGA  θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού. Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην.

Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης.

«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» Καθημερινά στις 10 το πρωί στο MEGA. Ό,τι πρέπει για να αλλάξει το… κλίμαΔείτε περισσότερα

Comments are closed.